Hírek

2019

XVI. Kari Tudományos Diákköri Konferencia felhívás

A Sapientia EMTE Csíkszeredai Karának Tehetséggondozó Bizottsága és Hallgatói Önkormányzata a 2018/2019-es tanév tavaszi félévére meghirdeti a XVI. Kari Tudományos Diákköri konferenciát.

A konferencia célja, hogy ösztönözze a hallgatói tudományos diákköri tevékenységet és teret biztosítson a hallgatók pályamunkáinak ismertetésére. A XVI. Kari TDK a Sapientia EMTE hallgatóin kívül nyitott minden más felsőoktatási intézmény diákjai számára is, amennyiben az általános jelentkezési feltételeket teljesítik.

A Sapientia EMTE Csíkszeredai Karának Kari Tudományos Diákköri Konferenciája egyben jelölő fórum humán- és reáltudományi szakterületeken a 2021-es XXXV. Országos Tudományos Diákköri Konferenciára.

A Kari TDK-ra beküldendő kivonat/leírás általános formai követelményeit és a dolgozat formai követelményeit a Sapientia EMTE Szenátusa által elfogadott TDK szabályzat tartalmazza, amely az egyetem központi honlapján a Tehetséggondozás/TDK szabályzat fül alatt, ezen a linken érhető el.

Az egyes szekciókra vonatkozó specifikus elvárások az OTDT honlapján találhatóak.  

Fontos időpontok:

  • Jelentkezés és kivonat leadása: 2019. február 26., 23:59 óra
  • Dolgozat leadása: 2019. április 18., 23:59 óra
  • A konferencia időpontja: 2019. május 14.

A jelentkezés, a kivonat és a dolgozat leadása on-line rendszerben történik ezen a honlapon (Jelentkezés/Belépés menüpont). Határidő lejárta után nincs lehetőség jelentkezésre, illetve dolgozat leadásra, a rendszer lezárásra kerül!